سومین کنگره آزمایشگاه پزشکی هیرکانیا با رویکرد بیماری های خون

بر اساس اطلاعات منتشر شده (WHO) ، بیش از 30 درصد از مردم جهان از آنمی رنج می برند. همچنین در گزارشات اعلام شده در سال 2020 میزان ابتلای جدید به انواع سرطان های خون بیش از 60 هزار مورد بود. لذا نظر به اهمیت خون و فرآیندهای وابسته به خون اعم از سیستم های خونساز، سیستم ایمنی، سیستم انعقاد خون ، فرآیندهای بیوشیمیایی در حال کار و دیگر سیستم های وابسته، بررسی بیش از پیش در مورد بیماری های خون، ضروری به نظر می رسد. از آنجائیکه سیستم ها و فرآیندهای آزمایشگاهی و نوآوری های صورت گرفته در این زمینه، نقش بسزایی در شناسایی و بررسی فرآیندهای فوق را دارند؛ لذا در این کنگره برآنیم تا با معرفی تازه های این حیطه قدمی هر چند کوچک در ارتقاء بهداشت و درمان جامعه برداریم. در این راستا با توجه به همه‌گیری بیماری کرونا در جهان از جمله کشور ایران و ضرورت حفظ فاصله اجتماعی، به منظور کنترل بیماری، برگزاری این کنگره امسال در روزهای 21، 22 و 23 دی ماه 1399 بصورت مجازی با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته برگزار خواهد شد و جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه آزمایشگاه و بیماری های خون مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد.

تاریخچه و اهداف کنگره

تاریخچه

دبیرخانه دائمی کنگره آزمایشگاه پزشکی هیرکانیا در سال 1397 با همت دانشگاه علوم پزشکی گلستان و همکاری دانشکده پیراپزشکی، راه اندازی شد.

این کنگره جهت شناساندن نقش مهم و بسزای آزمایشگاه در تشخیص و درمان بیماری ها، هر ساله با تمرکز بر روی یک موضوع کار خود را آغاز کرد.

در اولین سال کنگره، تمرکز بر روی نقش آزمایشگاه در تشخیص بیماری های قلبی و عروقی بود که با استقبال بسیار خوبی از طرف جامعه متخصصین ، آزمایشگاهیان و دانشجویان رشته های مربوطه روبرو شد و محققان و پژوهشگران با بررسی راه های مفید آزمایشگاهی در تشخیص و درمان بیماری های قلبی با هم به بحث و گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

دومین سال این کنگره با تمرکز بر روی بیماری های دستگاه گوارش و کبد برگزار گردید و نقش مهم آزمایشگاه در تشخیص بیماری های دستگاه گوارش مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بزرگان و صاحبنظران این رشته با بیانات شیوا، تحقیقات و تجربیات ارزشمند خود را با دیگران به اشتراک گذاشتند.

امسال در سومین سال برگزاری کنگره، به بحث و بررسی نقش آزمایشگاه در تشخیص بیماری های خون خواهیم پرداخت و از همه شما بزرگواران ، پژوهشگران و صاحبنظران این رشته دعوت بعمل می آید تا تحقیقات و تجربیات گرانبهای خود را در قالب سخنرانی و پوستر تا تاریخ 17/10/99 به دبیرخانه کنگره از طریق سایت hmlc3.goums.ac.ir ارسال نمایید.

امیدواریم این کنگره بتواند با برپایی هر ساله و بررسی موضوعات در خور توجه، نقش بسزایی در شناساندن نقش آزمایشگاه در تشخیص بیماری ها ایفا نماید و همچنین امیدواریم این کنگره پایه گذاز دریافت جدیدی از نقش آزمایشگاه در بیماریابی، تشخیص و درمان بیماری های گوناگون باشد.

گروه واتس آپ کنگره

قابل توجه پژوهشگران و مدعوین گرامی

با سلام و احترام

به منظور اطلاع رسانی دقیق اخبار و رویدادهای مربوط به کنگره و همچنین رفع سوالات پیش آمده، می توانید به گروه واتس آپی سومین کنگره آزمایشگاه پزشکی هیرکانیا بپیوندید.

لینک گروه واتس آپ وبینار

با سپاس

دبیرخانه سومین کنگره آزمایشگاه پزشکی هیرکانیا
hmlc3.goums.ac.ir

تاریخ های مهم

• مهلت ارسال مقاله : 18 دی 1399
  • داوری مقالات : 19دی 1399
  • زمان ثبت نام : تا 21 دی 1399
  • تاریخ برگزاری :21 الی 23 دی 1399

راهنمای ارائه پوستر و سخنرانی

** راهنمای نگارش و ارائه پوستر
  •     پوستر باید جذاب ، گویا ، مختصر و مفید بوده و به خوبی سازمان دهی شده باشد .
  •     پوستر باید فاقد توضیحات اضافی بدلیل مخدوش شدن ذهن مخاطب باشد .

•     نوع قلم ( font ) :
فارسی ( B Nazanin , B Titr)
انگلیسی ( Times New Roman )
  •     اندازه قلم ( size ) :
عنوان (48)
سرفصل ها (32)
متن (18)
  •     پوستر باید شامل بخش های زیر باشد ؛
    عنوان ( حداکثر 14 کلمه )
    نام و مشخصات نویسندگان
    چکیده ( حداکثر 500 کلمه )
    مقدمه و هدف